Het zwangerschapsarrangement bestaat uit:

- Een heerlijk voetenbad met himalaya zout en een paar druppels moeder aarde olie zodat je even helemaal tot rust komt .

- Zwangersschapsmassage (60 minuten): De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en het werkt kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel. Deze massagevorm is een weldaad voor moeder én baby.

- Speciaal voor de zwangere dames hebben wij de unieke Prenatal massagetafel. Deze massagetafel maakt het mogelijk dat de aanstaande moeder comfortabel op haar buik kan plaatsnemen! De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Bij de buikuitsparing zit een speciale band, welke de buik perfect ondersteund.

- Voor de zwangere aanstaande moeder een olie met daarin o.a biologische mandarijn: Het dagelijks insmeren met deze olie zal ervoor zorgen dat uw huid mooi en soepel blijft . Maar de speciaal samengestelde olie gaat uw baby ook herkennen waardoor u na de geboorte de baby hetzelfde gevoel van geborgenheid en rust kunt laten ervaren, door bijvoorbeeld een paar druppels in een  aromabrander te doen of te verwerken in de olie voor een baby massage.

 

Duur: 70 minuten

Prijs: € 72,50 p/p


 

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel veranderd in het lichaam van de (aanstaande) moeder. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op de bloedsomloop.

Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Aandacht en een zwangerschapsmassage heeft hierbij een zeer belangrijke rol. Het geeft directe verlichting van pijn en ongemak. De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en het werkt kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel.

Deze massagevorm is een weldaad voor moeder én baby.

Speciaal voor de zwangere dames hebben wij de unieke Prenatal massagetafel. 

Deze massagetafel maakt het mogelijk dat de aanstaande moeder comfortabel op haar buik kan plaatsnemen! De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Bij de buikuitsparing zit een speciale band, welke de buik perfect ondersteund.

Share