Zwangerschapsmassage is ism de Kraamvogel Noord-West 

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel veranderd in het lichaam van de (aanstaande) moeder. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op de bloedsomloop.

Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Aandacht en een zwangerschapsmassage heeft hierbij een zeer belangrijke rol. Het geeft directe verlichting van pijn en ongemak. De massage laat de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en het werkt kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel.

Deze massagevorm is een weldaad voor moeder én baby.

Speciaal voor de zwangere dames hebben wij de unieke Prenatal massagetafel.

Deze massagetafel maakt het mogelijk dat de aanstaande moeder comfortabel op haar buik kan plaatsnemen! De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Bij de buikuitsparing zit een speciale band, welke de buik perfect ondersteund.

FACEBOOK actie:

Druk op de likebutton van FACEBOOK:  en reserveer via de website, dan ontvangt u 10% korting

Duur: 60 minuten

Prijs: €67,50

 

 

Wilt u liever een heerlijke zwangerschapsarrangement, dat is ook bij ons mogelijk, klik hier 

Share